O nama

Od 1997. godine, kada je firma “BO-JA ART” osnovana u Zagrebu i počela s radom, pa sve do današnjih dana, stoji na raspolaganju, kako firmama tako i fizičkim osobama, kada je riječ o dizajnu (uređenju) interijera, te proizvodnji različitih elemenata od INOX i mesing materijala za interijere.

Tim stručnjaka, profesionalno savjetuje, osmišljava i izrađuje nacrte prostora za stanovanje, uredsko poslovanje, ugostiteljske i hotelske potrebe, po sistemu samog pružanja savjeta i izrade nacrta za preuređenje postojećih objekata tj. prostora, ili sistem ključ u ruke.

PRUŽANJE SAVJETA I IZRADA NACRTA
Da bi se što kvalitetnije mogli pružiti savjeti i izraditi nacrti, naši stručnjaci, izlaze na lokaciju objekta koji se preuređuje ili novo izgrađuje. Snimaju postojeće stanje objekta, a zatim se pristupa izradi projekata i po želji samog klijenta, daju se savjeti kako bi se postigla harmonija dizajna i funkcionalnost samog prostora.

SISTEM “KLJUČ U RUKE”
Po sistemu “KLJUČ U RUKE”, osim izrade projektne dokumentacije i pružanja savjeta, naši stručnjaci preuzimaju nadzor i osiguranje provjerenih izvođača radova, a sve prema unaprijed izrađenoj projektnoj dokumentaciji, do finalizacije samog objekta.

Firma “BO-JA ART” iza sebe ostavlja zavidno uređene i opremljene prostore da se u njima što ugodnije osjećate i uživate.

Projekti

Svi projekti »
© Copyright 2009 BOJA Art | Design by IMPERITO